facebookinstagramyoutube

caenfres

Les nostres instal·lacions

Image

 

ZONA DE PISCINA

Piscina de 10 m. de llarg i 5 d’amplada. Té una platjola per a nens petits, que cobreix 30 cm. El volt de la piscina combina fusta amb pedra. Sota l'ombra de les moreres hi ha unes taules i cadires. Hi ha una zona de gespa d’uns 60 m2. Compartida entre els dos allotjaments, podràs banyar-te, nedar, jugar, prendre el sol, llegir i refrescar-te.

 

Image

 

TERRASSA

Davant dels allotjaments rurals hi ha una terrassa de 80 m2. Per cada casa hi ha una taula amb 4 cadires de fusta i un para-sol. Podràs menjar a fora al mig de la natura, jugar amb la família, llegir, prendre un refrigeri durant les nits càlides d’estiu,...

Image

 

ZONA DE BARBACOA

Espai d’uns 75 m2  amb jardí, marges de pedra i un parell de taules exteriors. Hi ha una barbacoa sota cobert amb una pica i aigua corrent. Hi trobareu llenya (sense cost addicional). Podràs fer una barbacoa i si fa bon temps menjar a fora. És un dels espais més frescos de la casa.

Image

 

PISTA POLIESPORTIVA

Pista de 16 m de llarg per 10 m. d’ample. Té porteria, cistella de bàsquet, xarxa de tennis/voleibol i xarxa de bàdminton. Disposem de pilotes i raquetes. Podràs jugar a futbol, bàsquet, handbol, voleibol, tennis i bàdminton.

Image

 

PARC INFANTIL

Trobareu un espai de més de 100 m2  on hi ha un parc infantil, construït per nosaltres mateixos. Hi ha un sorral, una caseta, un tobogan i un balancí, fets de fusta, dos gronxadors, un llit elàstic i una zona d'equilibris. Podràs divertir-te i jugar amb els menuts.

Image

 

TAULA DE PING-PONG

A la zona de la piscina hi ha una taula de ping-pong per exterior. També disposem de raquetes i pilotes. Podràs compartir una bona estona tot jugant amb els teus.

Image

 

CORRAL D'ANIMALS

Hem construït una caseta de fusta per a les gallines i els conills. Per esbargir-se tenen un pati de més de 30 m2. Podràs donar menjar a les gallines i conills, anar a buscar els ous ecològics de les gallines felices,...

Image

 

CABANA DALT ARBRE

L'hem fet gairebé el 100% amb fusta de pi provinent del nostre propi bosc. És una casa hexagonal d'una mica menys de 2 m. de diàmetre i de 1,8 m. d'alt. Podràs passar una estona entrenyable amb els teus fills. No hauríeu volgut tenir una cabana en un arbre de petits per fer els vostres jocs imaginaris?

Image

 

APARCAMENT COBERT

Aparcament cobert amb capacitat per a 6 vehicles. Hem conservat la construcció tradicional de la zona amb bigues de fusta i teula àrab. Podràs estacionar el cotxe i protegir-lo de les inclemències meteorològiques.

Image

 

HORT

Davant de casa nostra hi ha un hort d'uns 400 m2 on plantem i fem créixer les hortalisses i verdures per a la pròpia família. Mica en mica anem cap a la producció ecològica i reduïm l'ús de productes nocius per a la salut. Podràs acompanyar-nos a l'hort i collir un tomàquet, veure d'on vénen les patates, o saber perquè cultivem blat de moro, i molt més.

Image

 

CASETA D'OBSERVAR OCELLS

El 2017 vam construir una caseta per a observar ocells. La casa està consturida per nosaltres mateixos amb fusta de pi dels nostres propis boscos. Per fer la teulada s'ha aprofitat unes planxes reciclades que teníem. Tenim un dossier fet per nosaltres amb informació dels ocells de la nostra zona. Podràs observar alguns dels ocells que habitualment viuen als nostres voltants. Disposem de llargavistes.

Image

 

SALA DE CELEBRACIONS

Disposem d'una sala per a celebracions amb capacitat
de fins a 10 persones.

Veure més detalls

 

Reserva Cal Barrusca

Envia'ns un missatge i fes la teva reserva a la nostra casa rural a Els Prats de Rei.
Al calendari pots veure el nostre nivell d'ocupació actual.

Cal Barrusca

Cal Barrusca es una masia aïllada envoltada de camps de conreu i boscos de pins i roures. Des del 2006 compaginem l’activitat agrària (conreu de cereal) amb la del turisme rural...

Preguntes freqüents

Llegir més sobre Cal Barrusca

 

Els Allotjaments

Els allotjaments es distribueixen en dues plantes, a la planta baixa hi ha la cuina-menjador i a la planta superior les dues habitacions dobles (una de matrimoni) i el bany...

Veure els allotjaments

Reserves

Envia'ns un missatge i fes la teva reserva a la nostra casa rural a Els Prats de Rei. 
Al calendari pots veure el nostre nivell d'ocupació actual.

 
Reservar Cal Barrusca

Contacte

CAL BARRUSCA

Cal Barrusca, s/n. 08281 Els Prats de Rei (Barcelona)

Tel. 93 869 88 74 o 619 98 85 87
calbarrusca@calbarrusca.cat

Veure Formulari de contacte